XXL-myymälöiden aukioloajat ja tyytyväisyystakuu Helsingin keskustassa ja Itäkeskuksessa

XXL on Suomen johtava urheiluvälineketju, ja heidän myymälänsä Helsingissä tarjoavat laajan valikoiman urheiluvälineitä ja -tarvikkeita. Tässä artikkelissa käsitellään XXL-myymälöiden aukioloaikoja sekä heidän tyytyväisyystakuutaan, erityisesti Helsingin keskustassa Kluuvin ostoskeskuksessa ja Itäkeskuksessa.

XXL-myymälät Helsingissä

XXL:llä on kaksi myymälää Helsingissä: Kluuvin ostoskeskuksessa Helsingin keskustassa ja Itäkeskuksessa. Molemmat myymälät tarjoavat laajan valikoiman urheiluvaatteita, kenkiä, välineitä ja tarvikkeita eri lajeihin.

XXL Kluuvi, Helsingin keskusta

Kluuvin myymälä sijaitsee Helsingin keskustassa, ja sen aukioloajat ovat seuraavat:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 10:00 – 20:00
Tiistai 10:00 – 20:00
Keskiviikko 10:00 – 20:00
Torstai 10:00 – 20:00
Perjantai 10:00 – 20:00
Lauantai 10:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

XXL Kluuvi on suosittu myymälä keskustan asiakkaiden keskuudessa, ja sieltä löytyy tuotteita niin vapaa-ajan harrastuksiin kuin aktiiviseen urheiluunkin. Asiantunteva henkilökunta auttaa löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja vastaa mielellään kysymyksiin.

XXL Itäkeskus

Itäkeskuksen myymälä palvelee suurempaa asiakaskuntaa, erityisesti Itä-Helsingin alueella. Myymälässä on helppo löytää tarvittavat urheiluvälineet, olipa kyseessä sitten jalkapallo, hiihto, juoksu tai vaikkapa kuntosali.

XXL Itäkeskuksen aukioloajat ovat seuraavat:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 10:00 – 21:00
Tiistai 10:00 – 21:00
Keskiviikko 10:00 – 21:00
Torstai 10:00 – 21:00
Perjantai 10:00 – 21:00
Lauantai 10:00 – 18:00
Sunnuntai Suljettu

XXL Itäkeskus palvelee liikuntaharrastajia sekä aloittelijoita että kokeneempia urheilijoita. Myymälästä löytyy myös laaja valikoima lasten urheiluvälineitä ja ulkoleluja. Henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan oikeanlaiset tuotteet ja vastaa kysymyksiin urheiluvälineistä ja niiden käytöstä.

XXL:n tyytyväisyystakuu

XXL tarjoaa asiakkailleen tyytyväisyystakuun. He haluavat varmistaa, että olet tyytyväinen ostoksiisi ja tarjoavat siten 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden kaikille käyttämättömille tuotteille. Jos jokin ostamasi tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen tai vaihtaa sen toiseen tuotteeseen.

“Asiakkaan tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, haluamme korjata sen. XXL:llä voit ostaa huoletta, sillä tarjoamme laajan vaihto- ja palautusoikeuden tyytyväisyystakuun puitteissa.”

– XXL:n asiakaspalvelu

Tyytyväisyystakuu koskee kaikkia XXL-myymälöitä, mukaan lukien Helsingin keskustan ja Itäkeskuksen myymälöitä. Tämä antaa asiakkaille lisää luottamusta tehdä ostoksia XXL:ssä.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on XXL Itiksen aukioloajat?

XXL Itiksen aukioloajat vaihtelevat päivittäin. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat XXL:n verkkosivuilta. Voit tarkistaa XXL Itiksen aukioloajat verkkosivuilta, jotta et tule paikalle turhaan suljettujen ovien edessä.

Missä sijaitsee XXL Kluuvi?

XXL Kluuvi sijaitsee Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla. XXL Kluuvi löytyy kätevästi Helsingin keskustasta ja tarjoaa monipuolisen valikoiman urheiluvarusteita.

Mikä on XXL Itäkeskus?

XXL Itäkeskus on suuri urheilukauppa, joka sijaitsee Helsingissä Itäkeskuksen kauppakeskuksessa. XXL Itäkeskus on paras paikka löytää urheiluvarusteet ja -tarvikkeet kaikenlaiseen liikuntaan.

Mikä on XXL Sport Helsingin valikoima?

XXL Sport Helsinki tarjoaa laajan valikoiman urheiluvarusteita eri lajeihin, kuten jalkapallokengät, juoksuvaatteet ja kuntosalitarvikkeet. XXL Sport Helsingin valikoima kattaa kaikki tarpeet, oli kyseessä sitten pallopelit, kestävyyslajit tai voimaharjoittelu.

Missä muissa kaupungeissa on XXL-myymälöitä?

XXL-myymälöitä löytyy ympäri Suomea, kuten Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. XXL-myymälöitä löytyy useissa eri kaupungeissa ympäri Suomea, joten lähin XXL ei ole kaukana.

Mikä on Prisma Itiksen aukioloajat?

Prisma Itis palvelee asiakkaita aamusta iltaan 7 päivänä viikossa. Tarkista tarkat aukioloajat Prisman verkkosivuilta. Prisma Itiksen aukioloajat ovat selkeät, ja voit tehdä ostoksia pitkiäkin aikoja päivittäin.

Mitä tarkoittaa XXL:n tyytyväisyystakuu?

XXL tarjoaa tyytyväisyystakuun, joka takaa, että voit palauttaa ostamasi tuotteen ja saada rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen. XXL:n tyytyväisyystakuu antaa sinulle täyden varmuuden ostoksillesi ja mahdollisuuden tehdä riskittömiä ostoksia.

Onko XXL avoinna tänään?

Aukioloajat vaihtelevat, joten tarkista ajankohtaiset aukioloajat XXL:n verkkosivuilta tai soita myymälään. XXL on varmasti aina avoinna silloin, kun sitä tarvitset. Tarkista kuitenkin aukioloajat varmuuden vuoksi ennen paikalle menoa.

Miten tarkistan XXL Itiksen aukioloajat?

Voit tarkistaa XXL Itiksen aukioloajat helposti XXL:n verkkosivuilta tai soittamalla myymälään. XXL Itiksen aukioloajat ovat helposti saatavilla, jotta voit suunnitella ostoksesi aikataulun mukaan.

Kuinka pitkä on XXL:n tyytyväisyystakuu?

XXL:n tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä ja saada rahasi takaisin. XXL:n tyytyväisyystakuu antaa sinulle kaksi viikkoa aikaa testata tuotetta ja varmistaa, että se vastaa odotuksiasi.

Artiklen XXL-myymälöiden aukioloajat ja tyytyväisyystakuu Helsingin keskustassa ja Itäkeskuksessa har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 15 anmeldelser