Jyrki hallikainen nokia

Jyrki Hallikainen irtisanoutui Nokiasta dramaattisesti …

Jyrki Hallikainen irtisanoutui Nokiasta dramaattisesti vuonna 1997, ja Uros on hänen toinen menestystarinansa – ”Meillä on valmius järjestelyihin” | Talouselämä

Joukkoa johti lahjakas tuotekehittäjä Jyrki Hallikainen, jota hollantilainen Philips oli yrittänyt värvätä saadakseen oman matkapuhelintuotantonsa käyntiin.

Uroksen perustaja on mobiilialan konkari ja Microcell-miljonääri Jyrki Hallikainen.

HS: Nokian tutkijahuiput suunnittelivat joukkopakoa

2.2.2009 — Syyttäjä totesi vuonna 2006 Nokian seuranneen luvatta satojen työntekijöidensä … Entisen nokialaisen Jyrki Hallikaisen perustama Microcell …

Nokia rikkoi viestintäsalaisuutta | Elävä arkisto | yle.fi

Microcell oli oululainen IT-alan yritys, jonka perusti vuonna 1997 Nokiassa työskennellyt ja myöhemmin Uros-yrityksestään tunnettu Jyrki Hallikainen.

Syyttäjä totesi vuonna 2006 Nokian seuranneen luvatta satojen työntekijöidensä sähköpostiliikennettä. Urkinnan syynä oli Nokian epäilemä tietovuoto.

Microcell – Wikiwand

5.7.2011 — Jyrki Hallikainen oli Nokian terävintä tuotekehityskärkeä, mutta vaikea ihminen ja kahnauksissa pomojensa kanssa. Hän veti AT&T:n …

Microcell oli oululainen IT-alan yritys, jonka perusti vuonna 1997 Nokiassa työskennellyt ja myöhemmin Uros-yrityksestään tunnettu Jyrki Hallikainen. Toinen Microcellin päävaikuttajista oli Teijo Postila. Microcellin toiminnan osti Flextronics syksyllä 2003.

Insinöörien salattu kaappaus Nokiassa – Talous | HS.fi

23.10.2004 — Keskusrikospoliisi tutki vuonna 1997 oululaisen Microcellin perustajan ja pääomistajan Jyrki Hallikaisen toimia Nokian pyynnöstä.

Nokian loiston vuosina 45 huippuinsinööriä irtisanoutui äkisti tehdäkseen töitä elektroniikkajätti Philipsille. Heidän puhemiehensä Jyrki Hallikainen tarjoutui jatkamaan töitä myös Nokialle – 200 miljoonan dollarin hintaan. Teksti: Tuomo Pietiläinen HS

Krp tutki Microcelliä Nokian pyynnöstä – Kaleva

Krp tutki Microcelliä Nokian pyynnöstä | Kaleva

17.11.2021 — Uroksen omistaja Jyrki Hallikainen myi palasia yhtiöstä kahdelle sijoittajalle ennen kulissien romahdusta, kertovat STT:n tiedot – ostajat …

Keskusrikospoliisi tutki vuonna 1997 oululaisen Microcellin perustajan ja pääomistajan Jyrki Hallikaisen toimia Nokian pyynnöstä.

Nokia, Uros ja Hallikainen – Kaleva

Nokia, Uros ja Hallikainen | Kaleva

Microcell oli oululainen IT-alan yritys, jonka perusti vuonna 1997 Nokiassa työskennellyt ja myöhemmin Uros-yrityksestään tunnettu Jyrki Hallikainen.

Kaleva julkaisi 13.11. laajan ja näyttävän artikkelin Uros Oy:n asioista. Kirjoitus käsitteli myös Hallikaisen toimintaa Nokia Matkapuhelimet Oy:ssä.

Kohuttu Uros-pomo Jyrki Hallikainen osti urheilutähden …

Kohuttu Uros-pomo Jyrki Hallikainen osti urheilutähden miljoonakodin – kuvat! | Seiska

Microcell – Wikipedia

Microcell – Wikipedia

Keywords: jyrki hallikainen nokia