Jumppakulma nokia

Jumppis

Jumppis on Nokian keskustassa sijaitseva kunto- ja hyvinvointikeskus. Meiltä löydät kuntosalin, ryhmäliikuntatunteja sekä hieronta- ja fysioterapiapalvelut.

Nokian Jumppakulma, Jumppakulman … – Facebook

Nokian Jumppakulma, Jumppakulman Fysioterapia, Nokia. 281 tykkäystä. jumppakulman fysioterapia sijaitsee entisen nokian jumppakulman/wfc nokian tiloissa….

Nokian Jumppakulma, Jumppakulman … – Facebook

Virallinen nimi: Jumppakulman Fysioterapia OyLähde: YTJ … Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Nokia, ja pääasiallinen toimiala Fysioterapia.

Jumppis – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Jumppakulma on Nokian keskustassa sijaitseva liikuntakeskus. Toimialaamme kuuluu kuntosali, ryhmäliikuntatunteja ja fysioterapiaa.

Katso Finder.fi:stä yhtiön Jumppis (2580357-1) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

NOKIAN JUMPPAKULMA OY | Yrityksen yhteystiedot

NOKIAN JUMPPAKULMA OY | Yrityksen yhteystiedot – Suomenyrityshaku.fi

Nokian Jumppakulma Oy. … Jumppis on Nokian keskustassa sijaitseva kunto- ja hyvinvointikeskus. Meiltä löydät kuntosalin, ryhmäliikuntatunteja sekä …

NOKIAN JUMPPAKULMA OY – Katso yrityksen yhteystiedot: puhelinnumero, sähköpostiosoite ja sijainti kätevästi Suomen Yrityshausta.

Nokian Jumppakulma OyYrittäjäkatu 11, 37100 Nokia – picardIt.fi

Tarkista Nokian Jumppakulma Oy paikassa Nokia, Yrittäjäkatu 11 Cylexista ja etsi ☎ 03 3411…, kontaktitiedot, ⌚ aukioloajat.

▷ Nokian Jumppakulma Oy

Keywords: jumppakulma nokia